ZELENICA, KI VAM BO V PONOS ...

Za profesionalne in ljubiteljske vrtnarje


Master Green travna mešanica ROYAL BLUE PLUS z obloženim semenom

NOVO

Že zelo uveljavljena mešanica trstikaste bilnice in latovke Royal Blue je izboljšana s posebno tretiranim oz. obloženim semenom. Fitostatični pripravek na semenu sestavlja mešanica koristnih mikoriznih mikroorganizmov v tleh. Obloženo seme je po setvi, že v času kaljenja, tolerantno na patogene glivične bolezni v tleh ter v fazi razraščanja zagotavlja močno rast korenine. Mlade rastline boljše izkoriščajo hranila, posebej fosfor, ki so osnova za izenačeno rast in gost videz travne ruše.

Pakiranje: škatla 1 kg ali vreča 10 kg


Profesionalne Master Green mešanice okrasnih trav

Izboljšana sestava mešanic okrasnih rastlin s sortami nove generacije vodilnih ameriških žlahtniteljev v novi preobleki.

ROYAL BLUE

Za celinska območja

ROYAL SPORT

Za športne površine

ROYAL GOLF

Za zahtevne in reprezentativne trate

ROYAL BLEND

Za poškodovano in razredčeno travo

ROYAL PARK

Za parke in komunalne površine

ROYAL SEA

Za primorska območja

Embalaža: 1 kg in 10 kg


Master Green štartno gnojilo BIOSTART P

NOVO

NPK 12-20-15 + 18 % SO3

Polyon gnojilo s kontroliranim sproščanjem 40 % dušika v granuli. Zaradi povečane vsebnosti fosforja, dodanih huminskih kislin ter žvepla, gnojilo pospešuje kalitev, omogoča hiter mladostni razvoj novo zasnovane trate spomladi ali jeseni ter hitro regeneracijo obstoječe ali dosejane travne ruše spomladi.

Priporočena doza: 25–35 g/m2
Pakiranje: škatla 2 kg, vreča 10 kg in 25 kg


Master Green gnojila s kontroliranim sproščanjem

Gnojila s podaljšanim delovanjem na osnovi revolucionarne metode vezanja dušika v POLYON granule uree in kotroliranega sproščanja hranil, ki jih rastlina izkoristi za rast.

Embalaža: 2 kg in 25 kg


Master Green tekoči bio s stimulatorji

Naravni pospeševalci rodovitnosti tal, rasti korenin ter antistresnega delovanja v zelo vročih ali sušnih razmerah ter zelo mrzlih ali mokrih razmerah.

Embalaža: 5 kg