Ostali priporočeni hibridi

HIBRID FAO TIP ZRNA ZRELOSTNI RAZRED ŽLAHNITELJ KRATEK OPIS
ADVEY
300 TZ srednje zgodnji Po lastnostih in namenu uporabe je zelo podoben hibridu LG 23.06. Je srednje visoka rastlina z odličnim zdravstvenim stanjem kakovostnega pridelka. Hibrid je primeren tudi za manj intenzivno pridelavo.
LJ 275 t
275 PT zgodnji Avtohtona sorta (hibrid) koruze, za pridelavo kakovostne krme ali zdroba za ljudsko prehrano.
LG 30.325
320 Z srednje zgodnji Hibrid priporočamo pridelovalcem, ki želijo cenovno zelo ugoden nakup semena in v jeseni dober pridelek zrnja. Rastlina je srednje visoka, z močnim koreninskim sistemom. Priporočamo ga za pridelavo zrnja.
FERROXY
300 PT srednje zgodnji Izredno rodna poltrdinka za pridelavo zrnja, za sušenje, siliranje ali za CO 2 skladiščenje. Glede na agronomske lastnosti je zelo zdrava rastlina, srednje visoke rasti. Odlično se obnaša tudi v sušnih in stresnih razmerah.
LG 30.360
360 Z srednje zgodnji Hibrid je zelo prilagodljiv na rastne razmere. Rastlina je srednje visoka, robustna in zdrava, ima srednje močan stay green efekt. Priporočamo ga za srednje težka in težka tla, za vse namene pridelave.
AKINOM
480 Z zelo pozni Rastlina je visoka, dobro olistana z velikim storžem privlačnega videza. Priporočamo za pridelavo koruze za zrnje (pri poznejših spravilih), kot tudi za silažo iz cele rastline. Rastlina je dobro tolerantna na sušne stresne razmere, priporočamo jo za vse tipe tal.
LG 23.06
300 Z srednje zgodnji Srednje intenziven hibrid, primeren za setev na lažjih tipih tal. Uporaben za pridelavo zrnja ali za spravilo pridelka v storžih.
LG 33.30
300 Z srednje zgodnji Srednje visoka rastlina s hitrim mladostnim razvojem. Dobra prilagoditev na rastne razmere. Primerna tudi za manj intenzivno pridelavo.
DKC 4608
360 TZ srednje zgodnji Trda zobanka z zelo visokim kakovostnim pridelkom. Zanesljiv hibrid tudi v manj ugodnih razmerah.
ACIMILL
400 Z pozni Robustna, dobro olistana rastlina za kombinirano rabo (silaža in zrnje). Hibrid priporočamo za pridelavo silažne mase, kot tudi za pridelavo zrnja za poznejša spravila. Rastlina je robustna, dobro olistana. hibrid je primeren za vse tipe tal. Ugodna cena!
DKC 5542
480 Z zelo pozni Robusten, dobro olistan hibrid, srednje visoke rasti, primeren za silažo. V svoji zrelostni skupini dosega dober mladostni razvoj.